Jul 12 2014

New toy

Category: CommonIuliana @ 20:41

Când mi-am pierdut smartphonele în februarie mi se tăiase pofta să mai am smartphone. Dar ca orice chestie care îți trece, mai și revine, așa că mie mi-a revenit pofta de smartphone când am văzut jucăria de mai jos.
htc-one-01

htc-one-02

htc-one-03

Așa că am așteptat să devină disponibil la emag și l-am comandat. Și a ajuns în doi timpi și trei mișcări. Problema mi-a scăpat din vedere faptul că are nevoie de nano-SIM și am purces la tăierea SIM-ului existent ca să îl fac micro-SIM. Și normal că mi-am stricat cartela curentă. Având în vedere că studiasem oferta de la Vodafone și voiam un abonament de la ei, am vrut să portez numărul existent de Orange la ei, dar având în vedere că a mea cartelă era deja hăckuită și nu aveam seria ei și îmi mai era și lene să mă duc până la o reprezentanță Orange ca să aflu seria ei, mi-am băgat picioarele și mi-am luat număr nou. Prietenii mei or să mă înjure probabil, but oh well..

Despre noua jucărie n-are rost să vă spun prea multe. Este un smartphone finuț, ca pentru fete :P, subțirel și practic, poate fi manipulat cu o mână. Specificațiile pot fi admirate aici. Deși oficial se spune că este auriu, culoarea este oarecum arămie și foarte plăcută.

Cât de curând urmează să îl securizez maxim și să îl asigur, ca să nu se repete experiența de la începutul acestui an. În rest, totul bine și frumos, sunt din nou în rând cu lumea. :D
Și dacă tot m-am lăudat cu noua jucărie, asta e prima poză făcută cu ea: (clar că urmează un selfie curând :D)
IMAG0005

Tags: ,

3 Responses to “New toy”

  1. Mack says:

    Nu era nevoie neaparata nevoie sa dai cartela cu seria veche, puteai sa o schimbi si fara sa aiba vreun marcaj, e de ajuns sa te duci la ei si sa dai date despre cartela, cand a fost incarcata ultima data, cu cat, pe cine ai sunat ultima data sau mai des, etc. Oricum, felicitari pentru achizitie.

  2. seaqxx says:

    Asta e faza, că trebuia să mă duc până la o reprezentanță Orange pentru informațiile astea. Și n-aveam chef. :)

Leave a Reply