Dec 31 2013

Probleme de … sănătate

Category: Wild thoughtsseaqxx @ 0:52

Vă mai aduceți aminte acum vreo doi ani când niște probleme de sănătate au stricat Parisul pentru mine? Ei bine, pentru că aparent în ultima vreme eram prea liniștită si fericită și învărteam banii cu lopata, organismul meu s-a decis să îmi facă o surpriză. Așa că undeva pe la începutul lui noiembrie au început din nou problemele.

Vă avertizez că aceste este un post de căcat sau mai degrabă despre lipsa lui, deci dacă nu vă place să citiți chestii de genul, vă recomand să vă opriți acum.

Cum spuneam undeva prin noiembrie m-am constipat din nou. Nu e mare chestie se potrivește cu firea mea constipată, ar zice unii. Problema mea e că dacă mi se întâmplă asta, dau în hemoroizi. Ei bine, nu am avut problema asta, pentru că am dat direct în fisură anală. Și partea nasoală când se ajunge la asta este că: doare mai rău decât un hemoroid și se vindecă mai greu(cu tot cu tratament recomandat de medic, în funcție de cât de norocs ești poate să îți ia și două luni)

Inițial am zis să nu mă duc la doctor, că sigur e de la alimentație. Așa ca am lucrat la alimentație, am luat și ceva pastile pentru refacerea florei intestinale și a colonului, că ăsta e motivul principal al constipației fără sfârșit. De asemenea m-am ținut bine de sport că aparent ajută. După o lună eram aproape vindecată, treaba ieșea cu consistența dorită, ce mai! Fericire și parfum! Eeee… sau nu. :D
Și am plecat în Finlanda. Și ca omului căruia îi place să încerce lucruri noi, am trecut pe alimentație finlandeză, cumpărând și gustând o grămadă de chestii care nu se găsesc la noi. După trei zile acolo, am recidivat, ca să spun așa. M-am întors în țară strângând din buci și blestemându-mi fundulețul sensibil.

Era clar pentru mine că alimentația era problema, mai ales după Finlanda, așa că am început iar regim. Cu fructe, legume, supe, o nebunie, sănătate curată, ce mai! Problema a fost că de data asta n-a mai mers. Am o lună de ceaiuri, supe, sucuri de fructe, salate, somon și alte nebunii permise și nimic.

Văzând că nu și nu, am început să iau medicamente “ajutatoare” recomandate de doftoroaie care au trecut prin acest tip de tragedie. Și au început să se vadă îmbunătățiri. Problema e că sunt sărbătorile oameni buni, fix acuma și casa e plina de dulciuri, mâncăruri și alcoale, aduse de colegul de apartament sau de alți vizitatori și e imposibil să mă abțin. Așa că, atunci când mi-e lumea mai dragă și cred că în sfârșit funcționez și eu ca un om normal, mă duc la baie și îmi dai seama că al meu colon funcționează precum cel de oaie producând un rahat ce nu îl poate părăsi prin gaura curului care funcționează la ca om.

Acum câteva zile am găsit o soluție temporară, care urmează să îmi aline restul concediului, că după aia mă duc la medic. Ori asta ori o iau razna ori am să dau în anorexie. Așa … soluția. Soluția temporară este constituită de niște compoturi trimise de mama lui Rpx acum vreo 3 ani. Tot îmi recomanda lumea compot de prune, dar nu era să cumpăr compot de prune, când am un dulap de compoturi de cirește! Și am început compoturile care au stat la păstrare vreo 3 ani. Încă unele dintre ele cred că aveau un an vechime când au fost trimise. Surprinzător sunt foarte bune și asta pentru că mama lui Rpx sigur a făcut un pact cu diavolul și si-a vândut sufletul în schimbul cele mai eficiente metode de sterilizare a borcanelor de compot. Și în mod și mai surprinzător, efectul este cel dorit. Adică purgativ. Dar… există un dar, chiar credeați că am ajuns la nivelul de un zâmbet și o floare? Dar, există o problemă. Efectul este … prea purgativ. Yap … exactly. Două – trei zile nu mă pot căca, dar când o fac am impresia că întregul sistem digestiv o să îmi iasă pe cur.

Partea care nu o pricep este cu ce pana mea am greșit să ajung în situația asta? Fisurile anale se mai fac și de la sex anal. De câte ori trebuie să mă duc la baie să evacuez încărcătura inutilă îmi doresc ca măcar suferința asta să fie prețul plătit pentru câteva clipe de extaz. Dar nu… eu, muntele de sănătate, care mănâncă sănătos, face mișcare și are preferințe sexuale oarecum normale și decente, suferă ca un câine fără nici un motiv.

Prietenii cărora pot sa le împărtășesc problema pe de o parte le e milă de mine, dar pe cealaltă de amuză copios și nu mă menajează deloc cu poantele. Pentru că sunt foarte multe poante care se pot face pe tema asta. Hai să dau ceva exemple, iar dupa aia închei aici și mă duc la somn că îmi pică ochii în gură. Când povestesc ceva orecum incredibil, replica automata e: “Are you shitting me? Oh wait … you cannot do that.” Apoi, mai am momente cand nu îmi iese ceva și ca omu care știe engleză și i se pare că înjurăturile în engleză sunt mai cool, exclam: “Crap, crap, this is crap!”, iar partenerul zice “You wish!” Și partea frumoasă e că, în context ies replicile astea așa de fain, ca n-am pur și simplu cum să mă supăr.

Așa că în situația asta sunt eu de sărbatori și am cam fost cu scurte pauze în ultima vreme. Așa că dacă mă mai întreabă cineva de ce sunt așa serioasă, de ce nu ies în oraș, de ce nu sărbătoresc și alte alea, urarea mea de sărbatori pentru respectiva persoană, va fi: “Să ai niște sărbători la fel de căcăcioase ca ale mele!”

[later edit]: Oficial compotul nu mai merge de câteva zile. Dar măcar au trecut sărbătorile și luni îmi fac programare la doctor.

2 Responses to “Probleme de … sănătate”

  1. hartz says:

    Shit happens.. Or not :D
    ne vedem mâine la o bere?

  2. seaqxx says:

    da :)

Leave a Reply