Dec 18 2013

Aia cu taxa pe sex

Category: Wild thoughtsseaqxx @ 10:24

Noi românii avem o mare fobie de taxe. De asta autoritățile au rezolvat-o simplu. Ne-au pus taxe multe și mici ca să ne păcălească. Și încă le merge. Nu vrem să dăm bani la stat pentru că nu se face nimic cu ei. Nu greșim neapărat, avem cei mai hulpavi politicieni din lume si n-avem tupeul sau cruzimea de a scăpa de ei în feluri care să rămână în istorie. Cu toate astea plătim în continuare, pentru că suntem fraieri. Dar nu ne convine și sintem nemulțumiți. Toată obida asta ne-o refulăm în românescul haz de necaz, facem mișto, luăm în derâdere ridicolul și ne “simtem bine”. Poate de asta nu vom ajunge nicăori, pentru că în loc de un simț natural al dreptății, în loc de o atitudine de supraviețuitor care luptă pentru ceea ce i se cuvine, noi avem hazul de necaz. Avem simțul umorului.

Azi dimineață în drum spre mașină am auzit o discuție între doi taximetriști și în stilul tipic românesc făceau haz de necaz. Și discutau despre taxa pe sex. Având în vedere că la noi ultima oară când am verificat nu era permisă prostituția, nu pre am eu idee despre ce băteau ei câmpii acolo.

Dar gândindu-mă puțin mi-am dat seama că există taxă pe sex în România și se numește copil. Gândiți-vă puțin:
– când femeia e gravidă plătește analize, consultații, etc la un doctor, care plătește taxe, deci indirect mama/famila plătește o taxa
– după naștere trebuie cumpărate haine,jucării, făcute vaccinuri etc, iarăși, totul se plătește cu bani, cei care încasează plătesc taxe deci…
– când începe școala, dar deja cred ca v-ați dat seama unde bat.
Și gândiți-vă, că la modul în care ne educăm copiii în ziua de azi, scăpăm de ei din casă pe la 30 de ani. Așa că taxe o să tot fie, mai ales dacă alegi să îl dai la un liceu sau facultate privată.

Așa că nu e nevoie de o altă taxă pe sex. Este deja una. :)

2 Responses to “Aia cu taxa pe sex”

  1. Paul @ iLikeIasi.ro says:

    Mai, toate bune si frumoase, dar de ce vom “scapa” de copii din casa pe la 30 de ani?

  2. seaqxx says:

    Pentru ca sistemul educational si cultura contemporana tinde sa ii tina mult mai mult timp la nivelul de copil sau adolescent care se bucura de viata.

Leave a Reply